След публикуването на неособено натоварените му графици за срещи в

...
 След публикуването на неособено натоварените му графици за срещи в
Коментари Харесай

Тръмп: Аз ли? Работя повече от всеки преди мен

 След публикуването на неособено натоварените му графици за срещи в американските медии американският президент Доналд Тръмп стартира да се бори с усещането, че подценява работата си. „ Вероятно работя повече часове, в сравнение с съвсем всички предходни президенти ", написа Тръмп.
Информационният уебсайт Axios пусна онлайн графиците за срещите на Тръмп от последните три месеца, като се базира на собствен източник от Белия дом. Около 60 % от времето, записано там, съгласно данни на Axios, е под формата на неструктуриран " Executive Time ", т.е. - свободно време.

Axios твърди още, че първата среща на Тръмп за деня всекидневно е в 11:00 или 11:30 часа в множеството дни. Плановете за срещи провокираха подигравателни мнения най-вече в критикуващите Тръмп медии. CNN, да вземем за пример, се заиграва с косата и тена на президента, като пита дали Тръмп не губи време заран, с цел да си среше косата и нанесе крем за загар в часовете преди първата среща. Ако Тръмп не пътувал, графиците изглеждат  „ по-малко натоварени от тези през първата година на мандата му “, разяснява каналът.

Executive Time се превежда по смисъл като „ време за шефа “ и като част от президентския дневен ред е откритие на администрацията на Тръмп. Самият президент съобщи, че медиите би трябвало да показват позитивно неговите графици. „ Когато се употребява термина  „ Executive Time ", нормално работя, а не почивам “, добави Тръмп. „ Факт е, че когато поех поста като президент, страната ни беше в същински безпорядък. Така че нямах различен избор, с изключение на да работя доста интензивно “.

Axios заяви, че ранно ставащият Тръмп постоянно е безсънен преди 6 часа сутринта. В графиците времето до 11.00 часа нормално се показва като " Executive Time ", което Тръмп прекарва в Овалния кабинет. Според шест източника през това време обаче Тръмп в никакъв случай не е бил в офиса си. Вместо това той е в резиденцията, гледа телевизия и чете вестници. След това той реагирал на това, което вижда и чете, и вика на срещи съветници, другари или конгресмени. Често Тръмп изпраща точно заран известия до света през Twitter.

Неконвенционалният жанр на ръководство на Тръмп затруднява определянето на границата сред свободното време и работата. С неговите туитове, да вземем за пример, той несъмнено прави политика, даже в „ Executive Time ". Все отново наподобява подозрително това, което Тръмп твърди – че в действителност работи повече от множеството си прародители. Известна е склонността на президента за пресилване и високото му самочувствие. Той също по този начин твърди, че държавното управление му е постигнало повече през първите две години от всяко едно.

Axios заяви, че графикът на президента Джордж Буш е бил напълнен за месеци напред. Също по този начин Буш постоянно е бил в 6:45 часа в офиса. Графикът на татко му и предшественика му на поста Джордж У. Буш е бил денонощен. Предшественикът на Тръмп Барак Обама е имал по шест работни срещи в характерен работен ден.
По публикацията работиха: Бойчо Попов, редактор Виктория Тошкова
Източник: klassa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР